sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Mikä mahtaa olla in häärintamalla vuonna 2013?

Tyyli & värit

Vuonna 2013 häätrendeissä kimallus ja hohdokkuus tulevat vahvasti esiin yhdistyen muodollisuuteen ja hienostuneisuuteen. Miehet pukeutuvat tummaan pukuun ja naiset kokopitkiin juhlapukuihin. Väripaletin sävyt ovat neutraaleja, suosittuja värejä ovat muun muassa harmaa ja ruskean harmaa täydennettynä pilkahduksella mustaa tai punaista. Vintage on pinnalla edelleen sekä teemana että hääpuvuissa, 1920-1940 -lukua nähdään paljon. Kynttilöitä käytetään edelleen runsaasti ripustaen kynttelikköjä nyt myös telttakatoksiin ja puiden oksille tunnelmaa luomaan.

Vaikka vuoden 2013 häät voivatkin olla ultra-elegantteja, eivät ne kuitenkaan ole liian vakavia. Esimerkiksi Suomeenkin rantautuneet "photo boothit", jatkavat edelleen voittokulkuaan.Kukat 

Vintage näkyy myös kukkavalinnoissa, mutta nyt inspiraatiota ammennetaan erityisesti englantilaisesta puutarhasta. Runsaiden kukka-asetelmien kukat näyttävät siltä kuin ne olisivat juuri poimittu suuresta puutarhasta. Mukana on muun muassa pioneja, puutarharuusuja ja leinikkejä. Pöytien, kuten tilojenkin (esimerkiksi portaikkojen), koristelussa käytetään paljon köynnöksiä. Morsiuskimput ovat pisaran mallisia.

Ruoka & juoma

Hääparit arvostavat ruokavalinnoissaan edelleen paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. Seisovista pöydistä ollaan palaamassa jälleen muodollisuuteen ja pöytiin tarjoiluun, kun taas jälkiruoissa nähdään yhä useammin buffeepöytiä. Tämän vuoden erikoisuutena on muodollinen twisti myös jälkiruokabuffassa: Jälkiruokia väriteeman mukaan. Boolien rinnalle ovat tulleet juomabaarit, joissa vieraat saavat itse koota omia drinkkejään.

Hääkakuissa suositaan yksinkertaisia ja moderneja kakkuja, joita koristavat yksi koriste, kuten rusetti, monogrammi tai kukka. Edellä mainittujen vastakohtana kakut voivat olla myös värikkäitä ja täynnä koristeita.


    Olkoon trendi tai vuodenaika mikä tahansa, do it the way you want!
                                 


 (kuvat Style Me Pretty/ Facebook)


-p-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti